Your Shopping Cart is empty.

Privatumo politika

Portalas webimage.lt itin vertina ir saugo klientų, partnerių bei darbuotojų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje (toliau – Politika) aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.

Šią Politiką taikome tais atvejais, kai lankotės webimage.lt interneto portale, užsisakote naujienlaiškius ir registruojatės. Ši politika taip pat skirta informuoti Jus ir apie kitas portalo webimage.lt atliekamas asmens duomenų tvarkymo operacijas bei pagrindines nuostatas, skirtas užtikrinti Jūsų privatumą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679 (toliau – Reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

Portalo webimage.lt vykdomas asmens duomenų tvarkymas

Šioje privatumo politikoje vartojamos sąvokos suprantamos taip, kaip jos yra apibrėžtos Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamente Nr. 2016/679.

Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad portalas webimage.lt tvarko asmens duomenis šiais pagrindais ir tikslais:

Asmens duomenų tvarkymas atliekamas suinteresuoto asmens sutikimu.

Kokie asmens duomenys yra renkami?

Portalas webimage.lt renka ir tvarko šių kategorijų asmens duomenis:

Kokiais pagrindais gali būti renkami Jūsų asmens duomenys?

Portalas webimage.lt gali rinkti Jūsų asmens duomenis tik vadovaudamasi teisės aktuose nurodytais teisėto tvarkymo pagrindais. Sutarties sudarymo ir vykdymo teisinis pagrindas ir Jūsų sutikimas, kai Jūs sutinkate naudotis webimage.lt paslaugomis. Portalas webimage.lt gali tvarkyti Jūsų asmens duomenis taip pat ir vykdant teisines prievoles (įgyvendintų norminių aktų reikalavimus, taip pat pateiktų atsakymus į valstybės ir savivaldybių teisėtas užklausas ir kt.) ar kitais teisės aktuose nustatytais teisėto tvarkymo pagrindais.

Kaip ir kiek ilgai saugome Jūsų duomenis?

Kam mes teikiame Jūsų duomenis?

Jūsų duomenys gali būti perduoti tretiesiems asmenims, siekiant užtikrinti sutarties vykdymą ar kitais atvejais, kiek tai būtina šioje Politikoje apibrėžtiems tikslams įvykdyti. Portalas webimage.lt asmens duomenis teikia duomenų tvarkytojams, kurie užtikrina, kad elektroninės komunikacijos paslaugos pasiektų galutinį vartotoją. Duomenys taip pat gali būti pateikiami valdžios arba teisėsaugoms įstaigoms, pvz., policijai arba priežiūros institucijoms, tačiau tik tada, kai reikalaujama pagal taikomą įstatymą.

Naudotojų komentarus gali tikrinti automatinė šlamšto aptikimo paslauga.

Naujienlaiškiai

Slapukai

Siekiant pagerinti Jūsų patirtį lankantis portale webimage.lt, naudojame slapukus (angl. cookies) – nedideles tekstinės informacijos daleles, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainės veikimą, leidžia stebėti lankymosi portale trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime svetainę tobulinti, padaryti ją patogesnę lankytojams. Apsilankę portale webimage.lt Jūs galite pasirinkti, ar norite naudoti slapukus. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti pakeitę nustatymus ir ištrynę įrašytus slapukus. Daugiau informacijos pateikta adresu AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Jūsų teisės

Privatumo politikos pakeitimai

Tam tikrais laiko intervalais portalas webimage.lt peržiūri Politiką. Jei atliksime esminius šios politikos pakeitimus, apie tai informuosime, paskelbdami pranešimą portale webimage.lt.